TERAPIA-AASIT SOHVI JA AARON

Sohvi on kaunis aasineiti, jota katsellessa tulee hyvälle tuulelle. Se on utelias ja haistelee mielellään autoja, aurauskeppejä, taskuja ja melkein mitä tahansa kiinnostavaa. Sen kauniit silmät ja pitkät korvat hurmaavat kenet tahansa. Itsepäinen luonne tulee ilmi silloin, kun Sohvi ei halua tehdä jotakin, esimerkiksi tulla pois kukkapenkistä. Sohvi rakastaa rapsutuksia, varsinkin sitten kun opitaan tuntemaan paremmin. Sohvilla on aasille ominainen ääni, jolla se kaihoisasti hihkuu kaivatessaan seuraa tai ruokaa. 
Aaron on Sohvin pikkuveli, hyvin suloinen ja seurallinen herrasmies. Se on jo osallistunut muutamalle vaellukselle ja kävellyt reippaasti vieraiden taluttamana. Laitumella Aaron tykkää ottaa rennosti ja makailla välillä auringossa ja välillä katoksen viileydessä. Toisinaan Sohvi ja Aaron innostuvat riehumaan ja juoksevat laitumella peräkanaa tanner tömisten. Mieluisaa puuhaa on myös piehtaroiminen itsensä hiekan ja tomun peittoon hyönteisiä hämäten. 
Sohvi ja Aaron ovat molemmat kilttejä ja ihmisrakkaita. Ne ovat mukana MLL:n heppakaveri-toiminnassa ja nuoret käyvät niitä säännöllisesti tervehtimässä ja hoitamassa. Aasien touhuja voit seurata Facebookissa: Aasiterapeutti Sohvi.