RIUTTAKOSKI

Vihreä kumpuileva maasto, eläimet, vesialtaat, joki, metsä. Siitä koostuu idyllinen Riuttakosken tila Petäjäveden Pengerjoella Keski-Suomen pisimmän joen rannalla. Tilalla on aiemmin toiminut saha, mylly ja lohenkasvatuslaitos. Riuttakoski palveli pitkään lapsuudenperheemme kesämökkinä ja hevosten laitumena. Vuonna 2013 Johanna perheineen rakensi tänne kodin ja pienen hevostallin. Koirat saavat juoksennella pihamaalla vapaasti ja kissat nauttivat saalistumatkoistaan.
Kesällä Riuttakoski on hyvin vihreä, paikoin jopa satumainen paikka. Hevonen ja aasit laiduntavat vapaasti ja nauttivat olostaan virikelaitumella. Laitumella on mukava kulkea luontoa ihaillen ja heittäytyä välillä vaikka selälleen katselemaan taivasta. Joki kohisee ja liplattelee, mutta muuten on hiljaista. Syksyllä ja keväällä joki näyttää todellisen voimansa. Talvella se on kuin taideteos, kun pakkanen ja vesi rakentelee siihen kauniita veistoksia ja kuvioita.
Eläinavusteinen terapia ja -toiminta tapahtuu Riuttakoskella ja sen ympäristössä. Tule kokemaan ainutlaatuisia hetkiä idylliseen ympäristöön ja lempeiden eläinten hoivaan.
Viehättävässä huvimajassa on mukava juoda päiväkahvit, mutta se toimii myös oivallisena terapiatilana. Ikkunat ovat kuin eläviä maisematauluja.